Bu Blogda Ara

28 Nisan 2011 Perşembe

sonunda..

sonunda kırmızı panjurlu bir ev resmi buldum tam hayalimdeki gibi değil belki ama bu evi de çok sevdim ben ne dersiniz?


içeriye mmmm miissss gibi bahar havası ile çiçeklerin güzel kokusu hafif bir esinti sayesinde doluyormuş. Yataktan kalkmış çıplak ayaklarla aşağıdan gelen kahve kokusuna doğru salına salına iniyorum...


hoooopppp...


o da ne ?


Masalllll... Aaaaaaa uyandın mı seeennn anneciiiimmmm... Yittiim garriii :)))

Benim kırmızı panjurlu ev hayalim sensiz olur mu hiç olmaz tabiki annecim :) Herşeyden eksik olabilir hayallerim ama senden ve sevgiliden eksik olmaz, olmasın da dimi :))

27 Nisan 2011 Çarşamba

amigrumi sevenlere

acaba ben de çok sevsem ama çoookk..internetten gördüğüm çalışmaları biriktirsem dursam dursam açsam hımmm bu da çok güzelmiş şöyle de güzel olurmuş desem bir gün yapmayı becerebilirmiyim?



Bu resimde gördüğünüz sevimli oyuncağı Masal' a Zara Home Kidsten aldım ve amigrumi yapabilen arkadaşlar için paylaşmak istedim. İçinde çıngırağı da var hafifcecik ve plastik olmaması açısından sağlıklı :)


herkese sevgiler..

21 Nisan 2011 Perşembe

bu aralar ……‘ esim var..

Benim bu aralar ……‘ esim var..
 
 
Taşınasım var bu aralar benim bembeyaz, çiçek dolu bahar kokulu bir eve..
 
Haykırasım var evrene ne olur geçmesin şu bir hafta çabuk diye..
 
Kulaklığımı takıp koşasım var dağ tepe toprak..
 
 
 
Ağırlaştım..
Hafifleyesim var..
 

5 Nisan 2011 Salı

İstanbul Shopping Fest




Bugün Nişantaşı' nda Masal' la biraz dolaştık da Shopping Fest'i göremedik Nişantaşı mağazalarında..

Neden mi? Bence sezonun çok başında olunca, yapılan kampanyalar belirli ürünlerle kalmış ve daha yeni kış sezonunun indirimlerinden faydalanmak için bir sürü alışveriş yapan insanları cezbedecek bir indirim yada kampanya yapılmamış.. Sanırım benimle aynı fikirde olan insanlar çok ki bir çok mağaza da boştu..

Umarım yanılıyorumdur ve çıkan sonuçlar olumlu olur ve bu tarz etkinlikler zamanla geliştirilerek ülkemize daha çok turist gelmesini sağlayan bir ortam hazırlar. Ama bence İSF bu sene en büyük artışı alışverişte değil ama cebimize gelen kampanya mesajlarında sağladı. Artık telefonumun mesaj sesine karşı duyarsızlaştım sayelerinde :)