Bu Blogda Ara

23 Aralık 2010 Perşembe

Emirgan Korusu




Aralık sonu gelmesine rağmen bu kadar güzel havalar yaşıyorsak bu güzel havaların hakkını vermek lazım dimi :) Çalışıyor olsaydım ahh keşke evde olsaydım da gezseydim derdim muhtemelen ben bugün bütün çalışan arkadaşlarım adına gezdim ; kızımla, annemle ve babamla :)

9 senedir İstanbul' da yaşayıp, bu kadar yakında olmasına rağmen gitmemiş olduğum Emirgan korusuna ilk defa Masal'ın vesilesi ile gittim. Sanırım Masal olmasaydı bir süre daha gidemezdim, gitmezdim.. Ama insanın çocuğu olunca onun için en iyisini istermiş ya ben de bebeğim için en temiz havayı istedim bugün tabiki olanaklar dahilinde.



Çok güzel bir gün, gayet sakin bir parktı Emirgan korusu bugün.. Kimi çocuklarını oyun oynamaya getirmiş, kimisi spor yapıyor, kimi bizim gibi geziniyordu.. Ama o dörtlü arkadaş grubu var ya size söyledim burda da itiraf ediyorum kıskandım sizi ben bugün.. hem de çok.. 4 arkadaş gitmişler, masa örtülerini yaymışlar, yanlarında çeşitli yiyecek içecek bir de okey masasını kurmuşlar sohbet muhabbet.. :))


Biz de gezdik parkı sonra Sarı Köşkte çaylarımızı içtik.. Lale soğanı satışları başlamış.. Ekim- Ocak dönemi Lale soğanlarını ekmek için en verimli dönemlermiş. Ben de aşağıdaki soğan paketlerinden bolca aldım.. Tanesi 2,5TL. Ön yüzünde hangi lalenin olduğuna dair resim, kartonun arkasında ise nasıl dikilir, nasıl sulanır vs konularında bilgi var.. Ben düşündüm ki bir arkadaşımı yada akrabamı ziyarete giderken bu soğancıklardan hediye götürebilirim o yüzden bol bol aldım :) Hoş olur dimi ? Bence hoş olur :))








2 yorum:

  1. ne güzel bir gün olmuş..çocuklar olunca bize de gezme doğa daha bir güzel oluyor deği mi?bize de bekleriz:)lalelerle:))

    YanıtlaSil
  2. öyleymiş gerçekten :) Antalyaya gelmememiz biraz zaman alır ama adresini mail atabilirsen bizden önce lalelerimizden gönderebilirim :)

    YanıtlaSil