Bu Blogda Ara

3 Aralık 2010 Cuma

siyah sevdası :)

Sevgili görümcem bir gün yatakodasının güneşliklerini siyah yapmak istediğinden bahsetmişti.. Çalışan insanlar olarak hepimizin kıymetli haftasonlarının en büyük hayali geç saatlere kadar uyumak ve uykuya doymak sanırım :) O da bu sevdasına engel olan odasına doğan güneşi bu şekilde engellemek istiyordu. Belki bir anlık hayaldi ve sonra belki kendi bile unuttu gitti.. Ama ben o kumaş toptancısında hazır dikilmiş kadife siyah güneşlikleri görünce tamam dedim buldum bunlar tam da bu hayali gerçekleştirmek için :)

Sonra da tesadüfen aşağıdaki kumaşı buldum daha doğrusu perdeyi.. 3 metreye 2 metre olan bu perdeyi de aldım. Benim düşünncem bu kumaştan tek kişilik yatağının üzerine örtü gibi diktirmek.. Başka ne yapabiliriz acaba?


2 yorum:

  1. Burcu merhaba, blogumu geldigin icin tesekkur ederim, cok guzel bir yorum yapmissin :) Amigurumilerimi begendigin icin de tesekkur ederim, ben sana her zaman seve seve yardimci olurum, kisa sure icinde videolu tutoriallar yayinlayacagim. Ben tamamen yurtdisinda ogrenmistim, biraz sabir ve detaylara dikkat gerekiyor o kadar yoksa cok basit. :) sevgilerimle =^..^=

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim Seren videolarını bekliyorum :) Sabretmeye burdan başlayacağız demek ki :D Sevgiler..

    YanıtlaSil