Bu Blogda Ara

31 Ocak 2011 Pazartesi

Zara Home 2011 İlkbahar/Yaz

Evet evet beni bu indirimler mahvetti..Hele ki o zara yok mu ? Anne-baba-çocuk ve de evimiz hepimiz bayılıyoruz Zara'ya :)

Aslında niyetim sadece indirimde neler varmış Zara home da diye bir dolaşmaktı.. Güzel de şeyler vardı ama kanmadım o indirimlere ahh ne kadar da uygunmuş hadi bunu da evimize alıyım demedim..

Ama..ama.. aşağıdaki iki parçayı görünce dayanamadım indirimde olmamaları bile engel olamadı bana.. Hani insan kendine bişi alırken hayal eder ya üzerinde nasıl duracak diye ben de bu iki parçayı alırken hayal ettim.. Şekerliğime mini mini çikolata drajeleri koyacağım, şişeme de geçen seneden kalma enfes ev yapımı vişne likörümü.. Kahve içmeye gelen arkadaşlarıma büyük bir zevkle ikram edeceğim.. İşte bu hayal için aldım :D

Sizin kahveniz nasıl olsun ?



Örtü anneciğimin el emeği yakından göreyim bir tane de ben öreyim derseniz ;


Herkese sevgiler ve de iyi haftalar :)

6 yorum:

  1. dantele bayıldım

    gule gule kullan cıcılerını:)

    YanıtlaSil
  2. Öykücüm teşekkürler inşallah :)

    YanıtlaSil
  3. ahh ah kilik kiyavet veyse nede ben evle ilgili biseyler olunca resmen kendimi firenleyemiyorum .bunlarda cok sik iyi gunlerde kullanin.annenizin ellerine saglik.

    YanıtlaSil
  4. dantel harika anneciğinizin emeğine sağlık zaraya kızımla bende müptelayız

    YanıtlaSil
  5. :) sizin kuzu tabi kendi yapıyordur artık seçimlerini.. ne güzel arkadaş gibi.. el emeğinin değeri başka benim gözümde annecim yapmış ben de seve seve kullanıyorum:) teşekkür ederim..

    YanıtlaSil
  6. güle güle kullan tatlım.bende bu aralar evde değişiklikler yapmak istiyorum ama zara indiriminden elaya bişeyler almaktan fırsat bulamıyorum:)

    YanıtlaSil