Bu Blogda Ara

1 Şubat 2011 Salı

Brezilya Fönü

Evet belki bebeğim daha çok küçük olduğu için sürekli topluyorum saçlarımı ama bu düz saç sevdama engel değil ki :) Aslında kıvırcık değil saçlarım, kimbilir belki öyle olsa bulaşmazdım.. daha önce iki defa perma yaptırdığımı düşünecek olursak severim ben dalgalı yada kıvırcık saçı..Ama benimki dalgası belli olmayan türden.. hatta gür oluşu nedeni ile normal bir şekilde kurutup bırakınca şekilsiz şemalsiz kabarık duran türden bir saç tipi.. Ben de uzun bir süre düşündükten sonra enazından açabileceğim zamanlarda kolaylık olur açamadığımda da derli toplu olur düşüncesi ile bugün yaptırdım saçıma Brezilya fönünü.. Kuaförümüz mahallemizin kuaförü.. Geçen haftalarda şehir fırsatları ile ilgili sitelerden birinde kampanya yapmışlardı 129 TL ye.. Ben de yoğun bir pazarlık sonucu şampuanı, bakım kremi, brezilya fönüm ve pedikürümü 200 TL üzerinden anlaştım :))

Merak edenler için saçın dibine sürülmüyor keratin bu nedenle zarar vermeyeceğine inandım ben de.. Keratin sürüldükten sonra 15-20 dk bekledik sonra düzleştirildi ve üzerine fön çekildi..yarın tekrar gideceğim ve fön çekilecek bir sonraki gün ise yıkayabileceğim.. İlk gün toka vs takmak kulak arkası yapmak vs istenmiyor ama ben bebişim nedeniyle saçım öne gelmesin diye hafifçe örttüm ön tarafımı mavi şalımla :)) Şu sıralar yakaladığımız saçı alıp ağzımıza gönderme hevesimiz var da o yüzden önlem almam gerekti..

Aşağıdaki resim saçımın bugünkü hali..Yıkandıktan sonra tekrar resimleyip yayınlarım :D

Saçımı dün kestirdim, düzleştirilince sanki ufak tefek kısalıklar varmış gibi geldi ama biraz bekliyim diyorum..Saçı beline kadar uzun olan ben için biraz daha kısaltmak zorunda kalma düşüncesi korkutucu oluyor :s

7 yorum:

  1. merhabalar canım saçın harika görünüyor ben de uzun zamandır şu brezilya fönü işini düşünüyorum fiyat çok uygun geldi, hangi kuaförde yaptırdın acaba aslında önce hangi şehirdesin diye sormalıyım;)) bu arada ben yeni izleyicin posh;)) şimdiden teşekkürler, sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. peki keşke saçının daha evvelki halinide koysaydın:)merakla bekliyorum bir sonraki yazını

    YanıtlaSil
  3. aaaaa yaptırdın mı sonundaaa :)) MAŞALLAHHHH!!! TÜ TÜ TÜ :)

    YanıtlaSil
  4. Posh selam hoşgeldin öncelikle.. Kuaförüm İstanbul şişli de İmage kuaför. Eğer gitmek istersen sana tarif edebilirim..bugün gittiğimde sordum arkadaşlarım sorarsa onlara da fiyat konusunda yardımcı olurmusunuz diye yardımcı olmaya çalışacağını söyledi :)

    Yemek vakti yaklasık yarım saattir eski resimlere bakıyorum inanırmısın 1 tane saçlarımın doğal hali ile açık resmim yok.. hep toplu yada örgü olarak kullanıyordum çünkü yada fön çektirip açık bırakıyordum ama şöyle diyebilirim saçlarım çok dalgalı değildi benim sadece çok olduğu için kabarık gözüküyordu.. yarın yeni resim gelecek inşallah :)

    Hande :)) sanırım 1 seneden sonra kendimle uğraşmaya başlıyorum yeniden..

    YanıtlaSil
  5. teşekkürler Burcucum, ben istanbulda oturmuyorum ama yine de düşüneceğim sık sık geliyorum nasıl olsa istnbla, o zaman keisn kararımı verdiğimde senden yardım isterim teşekkürler canım, yarınki resimleri de sabırsızlıkla bekliyorum, sevgiler...:)))

    http://poshbutik.blogspot.com

    YanıtlaSil
  6. güle güle kullan tatlım.ben eski halini biliyorum:)her halinele güzelsin şekerim sen.çalışmaya başlamaya karar verince uğraşırsın kendinle tabii:)

    YanıtlaSil
  7. bu arada sanırım profildeki resmin doğal hali saçının çok belli olmuyor tabii ama:)

    YanıtlaSil