Bu Blogda Ara

12 Şubat 2011 Cumartesi

Sadece Biraz Saygı !!

evet sadece biraz saygı istiyorum.. biraz önce annemle alışveriş merkezlerinden birinden döndük.. Aslında haftasonları çok gitmemeye çalışıyorum, çok kalabalık oluyor diye ama bir şekilde insan mecbur kalıyor bişi vesile oluyor gidiyor.. Hem yakında çalışmaya başlayınca mecburen sadece haftasonlarım olacak.. Doğal olarak Masal da bizimle ve de PUSET le geldi..

Hiç bu kadar tahmin edemezdim alışveriş merkezlerinde asansörlerin bize kabus olacağını.. İşim gereği haftanın 2-3 günü sürekli AVM lerde geziyordum ve daha önce hiç asansör kullandığımı da hatırlamam.. bilmem bile neresindedir asansörü bir çoğunun.. Hamileliğimin son haftasına kadar da hem çalıştım hem de gezdim, yine de kullanmadım asansörleri, aklıma bile gelmedi.. Ama çocuk olunca insan mecbur öğreniyormuş çünkü pusetle merdivenden çıkmak hem tehlikeli hem yasak.. Ama yurdum insanı ne meraklıymış asansöre.. Ben mecbur olduğum halde beklerken sıkılıyorum, bakıyorum gayet sağlıklı beyler bayanlar hiç sıkılmıyor hatta lise talebeleri.. Ve de orda yazmasına rağmen engelli, hamile, yaşlı ve çocuklulara öncelik verin diye bizler inenlere yol vermeye çalışırken aman inenin yerine hemen biniyim diye resmen mücadele ediyorlar. Madem sağlıklı düşünecek bir kafa ve ruh yapınız yok enazından biz sizi uyarınca nazikçe özür dileyin de bize izin verin sonuçta insanlık hali düşünememiş olabilirsiniz dimi !!!

Yok yok ben hala hırsımı alamadım buraya dökünce de içimi, yetmedi..

bu kadar saygı yoksunu insanlarımıza yazık diyorum.. acıyorum size de sizle beraber yaşamaya mahkum olan insanlara da !

7 yorum:

  1. Ne yazık ki gitgide kötüye gidiyor durum.

    YanıtlaSil
  2. sevgısız toplumda saygıda olmuyor ne yzık kı Burcucum

    YanıtlaSil
  3. Doğru söylüyorsun Oykucum. Bı de biz bu insanlardan hayvan sevgisi bekliyoruz dımı? Hata bizde...

    YanıtlaSil
  4. Burcu çok haklısın canım, ben de sık sık yaşıyorum bu durumları ama (özür dilerim) böyle öküzler ortada çooook, ayakların tutuyor git yürüyen merdivenlere yok anacım illaki asansör olacak, allah onları da böyle durumlara düşürsün başka da bişi demiyorum. Uyarınca da öküzlüklerine devam eder bu saygısızlar.

    YanıtlaSil
  5. Sibel malesef benim üzüldüğüm de o oldu gerçekten insan boş bulunup düşünememiş olabilir ama uyarılınca üzerine ters cevap vermedi mi ahh ahhh ...

    YanıtlaSil
  6. aynı şeyleri yaşıyoruz canım.eskiden bende asansör nerde bilmez ,binmek aklıma bile gelmezdi.ama insan ihtiyacı olunca farkediyormuş bu tip durumları.o kadar çok örnek varki anlatmakla bitmez.ama sen yılma uyarmaya devam belkide yüzbin kez duyarlarsa bişeyler değişiz..

    YanıtlaSil