Bu Blogda Ara

23 Mayıs 2011 Pazartesi

english home :)



Bilenler bilir, bilmeyenler de umarım en kısa zamanda öğrenirler.. Ben bayılıyorum English home' un ürünlerine, mağazalarına.. Girince resmen insan sakinliyor, huzur buluyor..

Çiçekli nevresim takımlarını sevmeyen ben English home sayesinde çiçekli nevresim takımları aldım kendime. Sonra aylarca Masal için bebek çantasına bezlerini ve yedek giysilerini koymak için düğmeli bez çantalarını aramadık mağaza bırakmamıştım. O zamanlarda hep ahh keşke bir internet sitesinde satılıyor olsaydı da ben de böyle +15 kilolarla dolanmasaydım diye az aklımdan geçirmedim. Takıntılımıyım? Galiba biraz.. Bir şeyi beğendiysem onu kullandığımı hayal ettiysem napıp edip onu almaya çalışıyorum. Tabi bu bütçemi aşan şeyler için sözkonusu diil. Ben gücüm yeten sevdiğim şeylere sahip olmaktan mutlu olan bir insanım :)


Ben o zamanlarda bir internet sitesinde satılmasını hayal edip hatta e-ticarette güçlü firmaların bu markayı keşfetmemiş olmalarına söylenirken geçenler de acaba sitelerine ürün koymuşlarmıdır diye baktığımda bir de ne göreyim english home kendisi online satışa başlayacakmış. Çok sevindim hem de özel süprizler sizi bekliyor diyor sitede.

Lavanta keselerini geçen yaz bir mağazdan 10 tane almış ve hepsini hediye paketi yaptırmıştım. Gittiğim misafirliklere de çamsakızı çoban armağını olarak götürmüştüm. Şimdi aklımda uzadıkça uzayan bir liste var :)


3 yorum:

  1. ben de englısh home tarzını sevıyorum

    YanıtlaSil
  2. o dil kursu değilmiydi yha :D

    YanıtlaSil
  3. hem tarzı güzel hem fiyatları uygun ahh bi de keşke ismi de türkçe olsaydı dimi? Aslında bu konuda çok takıntılı değilimdir ama sanırım başarılı bulduğum için ismi türkçe olsaydı diye diledim. hem o zaman bazı arkadaşlar da kursla karıştırmazdı dimi :)

    YanıtlaSil