Bu Blogda Ara

2 Haziran 2011 Perşembe

uzaklarda..

kafam karışık yazıp yazıp siliyorum.. bir yere takılıyor saatlerce düşünüyor bi düşünce aklıma düşüyor saniyesinde kovuyorum.. bi iyiyim bir kötü.. kötü olma lüksüm yok biliyorum, istemiyorum da..ben iyi düşün iyi şeyler yaşacıyım..

ama konuşmaya ihtiyacım var bilenden yaşayandan örnekler duymaya.. bebeğini alıp yurtdışına yerleşmeyi göze alan bir kadının neler yaşayabileceğine.. burcu korkma sevdiğin adam ve bebeğin yanındaysa eğer ailenin diğer fertlerini belirli aralıklarla ziyaret ederek de mutlu olabilirsin bak ben yaşadım anlatıyım sana ile başlayan cümlelere..

İllaki zorluklar yaşayacaksın ama 2 senedir seyrek son 7 aydır sık yaşadığın özlem duygusunun ve ailecek bir arada olamamanın verdiği hüznün yanında bu zorlukların bir hiç olacağını duymaya ...

ihtiyacım var ..

2 yorum:

  1. Sevdiklerinden uzakta yaşamak zor. Yıllarca ailemden uzakta yaşadım. Seyrek görüştük, telefon şansımız bile pek azdı. Yanımda sevdiğim ve yeni dostlar vardı ancak aileme hasretim hiç bitmedi. Hatta zaman zaman ikilemde bile kaldım, tercihimi sorguladım ve hata yaptığımı düşündüm.

    Zaman herşeyi halletti, hayat öyle güzel akıp gidiyor ki başladığın yerde kalmıyorsun asla. Bugün gitmemeyi seçsen bile bir başka gün geldiğinde, gitmek için can atacaksın belki de. Herşey değişiyor ve bize düşen bu değişimlere rağmen mutlu olmak :)

    Bazen gitmek, bazen de kalmak zordur. Gitmezsen bilemezsin. Ben ikinci bir gidişimde şöyle bir yol izledim: Önce 2 ay için süre verdim kendime. Buradaki hiçbir bağlantımı bitirmedim. Tüm planlarımı ve çalışmalarımı sadece 2 ay erteledim. Tatile gitmiş gibi gittim, buna rağmen mutsuz hissettim ve 2 ay bittiğinde tekrar hayatımda, olmak istediğim yerde olabildim. İmkanın varsa önce dene derim :)

    Sevgiler

    YanıtlaSil
  2. haklısın canım zaman herşeyi halledecek benim kararım kesin zaten öyle yada böyle gidicem de sanırım bu ortada olma hali yordu beni.. biraz daha sabır diyorum şimdilik..ben de senelerdir ailemden ayrı bir şehirde yaşıyorum ama ülke değişimi sözkonusu olunca birazcık korkuyorum.. inşallah sonumuz iyi olur ne diyim :) diyorum ya bir iyiyim bir kötü kendimi kötü hissettiğim bir anda paylaşmak istedim duygularımı iyi de geldi :) teşekkürler..

    YanıtlaSil