Bu Blogda Ara

5 Temmuz 2011 Salı

Bursa' nın Ufak Tefek Taşları ..

Gittik kınaları yaktık,analı kızlı göbecikler attık, adettenmiş erkek evi olarak kınadan sonra tavuk verdik; kız evinden baklava aldık; gecenin iki buçuğunda sokakta çalınan tefler eşliğinde gelin damadı oynattık :)

Termal otelde rahatladık :)

Düğün telaşesi yaşadık uykusuz bir böcük sağolsun düğünden hiçbir şey anlamadık saat 10a kadar uyutmakla geçen düğün 10 dan sonra uyuyan böcük başında nöbet beklemekle devam etti; ilk dans sonrasın bastıran yağmur yüzünden 600 kişilik organizasyon 250 kişilik iç mekana taşındı ; ıslandık moraller bozuldu sonra bakıldı ki Allah' tan yapacak bişi yok haydiii hooppp eğlenmeye devam denildi.. Yağmur pürüzü dışında çok güzel bir düğünle kuzenimi evlendirdik yağmurdan için de bereketli olacaksınız yorumunu yaptık :))


Bebekle düğün mü ? Çok keyifli bir o kadar da yorucuymuş mümkünse bir daha ben almıyım kuzum da rahat etsin ben de :))

Ama her şeye rağmen değdi mi eveett.. Kuzum için de iyi oldu anneanne dedeyle dört gün keyif yaptık dinlendik gezdik :)






3 yorum:

  1. Bloga girer girmez şehrim çıktı karşıma, pek mutlu oldummm...:)
    düğünlerimiz oldukça şenliklidir ...:)
    fotoğraflar Alacahırka'nın alt tarafları gibi,utanarak soruyorum neresi?

    YanıtlaSil
  2. :)) ben de çok severim Bursa'yı.. Üniversite hayatını orda geçirdim ve çok istedim kalmak ama nasip değilmiş. Gerçekten güzel adetleri var Bursa'nın.. Hanımları da hem marifetli hem de çok süslüler, bakımlılar.. Fotoğraflar Çekirge'den. I.Murat Türbesine doğru giden yol üzerinde. Ben de Alacahırkayı hiç duymamışım. Aslında çok gezmek istiyorduk ama hem düğün hem Masal çok derken olmadı inşallah bi dahakine ve öncelikle Cumalıkazık taraflarına:)

    YanıtlaSil