Bu Blogda Ara

6 Temmuz 2011 Çarşamba

Paylaşım - Boyama,Hamur kabartma, Eskileri yenileme

Beğeni ile takip ettiğim bloglardan Zarifçe (http://zarifce.blogspot.com/ ) de Nedret abla eskileri yenileme başlığı altında dondurma kaplarını nasıl değerlendirebileceğimizi paylaşmıştı. Ben bu konuda bilgi ve beceri sahibi değilim. Ece hanımın (http://www.favoritehometovisit.blogspot.com/) bu haftasonu gerçekleştireceği İstanbul ziyaretine katılıp bir şeyler öğrenebilmeyi çok istiyorum aslında :) İnşallah giderim de bana da güzel güzel çalışmalar yapmak nasip olur :)

Masal 9. ayını bitirene kadar çok şükür hiç devam maması kullanmak zorunda kalmadım. Ama 9.ay itibari ile biz de başladık mama kullanmaya.. Hani hep derler ya bebeği olacaklara bez parası biriktirmeye başlayın diye hiç ondan korkmasınlar asıl önemli olan devam sütü :) Hoopp bi bakmışsın bitmiş. Bugüne kadar bu kutuları atıyordum ama aklıma geldi bu kutularda kilitli kutular sonuçta dekupajla kaplanabilir, hamurkabartma ile süslenebilir vs diye. Dediğim gibi ben henüz bu çalışmaları yapmıyorum ama eğer ki siz boşalan kutuları size göndermemi isterseniz bana mail atmanız yeterli. Kaç tane istediğinizi bildirirseniz ben de adresinize kargolarım.

Enazından belki güzel bir şeyler çıkmasına vesile olurum ben de :)

Kutunun boyutunu merak edenler için aşağıda resmini koyuyorum. Şeker, çay, tuz kavanozu olabilecek büyüklükte.


2 yorum:

  1. Adım geçmiiişş... Ne güzel oluyor, sevindirik oldum:))) Siz Ece Hanim'ın çalışmasına katılın, bakın o zaman kutuları dağıtmaya kalkacak mısınız? Seri halde saksı yapar balkonunuzda, bahçenizde değerlendirirsiniz:))) Sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. :)Siz güzel güzel şeyler üretiyorsunuz öyle olunca insan ister istemez acaba neyden ne çıkabilir diye kendini zihinsel olarak zorluyor.. İnşallah katılabilirim hala belli değil durumum :(

    YanıtlaSil