Bu Blogda Ara

12 Temmuz 2011 Salı

to dooo to dooo to dooo ( 40 defa desem olur mu acaba)


O kadar birikti ki bu aralar yapılacaklarım..

* Kuzenimin geçen hafta olan bebeği için Masal' a ördüğüm şekerpembesi battaniyeden örüyordum sıcaklar malum yarım kaldı ama kaldıkça da kalıyor.
* sizleri ziyaret ettikçe heveslendim kanaviçe için kendime bir başlangıç kiti aldım.. Örnek şemalardan çıkardım. Dergiler aldım. Sanki hepsini bir kerede yapabilicem henüz poşetten çıkarmak nasip olmadı.
* Cafefernando Cenk enfes bir yaz tatlısı hazırlamış. Kayısılar bu kadar güzelken vakit geçirmeden yapmalı dimi?
* Masal ne de çabuk büyüyor bir yandan yeni cicileri sürekli yıkayıp dolabına yerleştiriyorum büyük bir hevesle ama diğer yandan da küçülenleri şuraya koyayım da bir ara kaldırırım dediğim yerden alıp asıl yerlerine yerleştirmek lazım dimi?
* Salonun tüllerini yıkayacaktım ben .. Ama bir salon perdesi de 6 postada yıkanmaz ki ben mi huysuzum acaba aman kırışmasın aman iyi temizlensin diye herbirini ayrı yıkıyorum?
* O kadar güzel paylaşımlarınız var ki bloglarınızda hepsi ext.hdd m de ayrı ayrı gruplanıyor. fikir klasörü, keçe klasörü, örgü, kanaviçe.. Allah' ım bunları yapacak güç derman ver bana :)
* Evdeki dolapları bir indirsem her şey bir elden geçse özlediğim objeleri çıkarsam tekrar kullanıma açsam. Sıkıldıklarımı özlenmek üzere kaldırsam?
* Arman Kırım' ın kitabı başucu kitabım oldu. Masal sabahın 4 ünde kalkıyor onu uyutana kadar benim uykum kaçıyor ben de 3-5 sayfa okuyup tekrar uyuyorum :) Sahii çok güzel bir evde yoğurmadan ekmek tarifi vermişti kafama da yatmıştı onu da yapıp başarı elde edersem sizle paylaşmayı hayal etmiştim dimi?


Daha çok var çookkk.

Hani derlerdi bir şeyi 40 defa söylersen olurmuş diye ben de herbirini yapılacak diye 40 defa söylesem ..

Olur mu acaba?

4 yorum:

  1. Mükemmel bir ev,lüks bir daireye tercih etmem.

    beylikdüzünde günlük kiralık daireler

    YanıtlaSil
  2. Evet huzur ve mutluluğun değeri ölçülemiyor sanırım bu resim de onu vaad ediyor :)

    YanıtlaSil
  3. Ben de her şeyi yapmak istiyorum ama bir yandan sıcaklar bastırdı,gücüm çabucak tükeniyor,bir yandan da nereden başlasam bilemiyorum :(

    YanıtlaSil
  4. sıcaklar gelince hepimiz gezme tozma konusunda enerji doluyorken yapılacaklar kısmında nedense elimizi bir şeye sürmek istemiyoruz dimi:) Gerçi sizin maşallahınız var..ben şu 40 defa söyleme işini deniycem sanırım şuan en kolay çözüm o geliyor gözüme :)

    YanıtlaSil