Bu Blogda Ara

18 Ağustos 2011 Perşembe

Peçete transferi volumeI

Çok da fena olmadı sanki..
Bu işi o kadar arada derede yaptım ki anlatmaya bile şuan zamanım yok :( Sadece verniklemesi kaldı.. Yarın yola çıkacağız o yüzden çıkmadan paylaşmak istedim..

Benim korktuğum kadar da kötü olmadı sade bir çalışma oldu :))



Nasıl uydurmasyonlar yaptığımı yarın fırsat bulursam yazacağım..

Sizce nasıl olmuş ? Bu sevdadan vaz mı geçmeli yoksa umut var üzerinde çalışmalı mı?

12 yorum:

  1. Ben pek anlamam ama gayet güzel görünüyor,sorun neresinde anlamadım ki ...
    devam devaaaam ...:)

    YanıtlaSil
  2. Burcu merhaba,Çok güzel görünüyor.çalışmaya devam .Vazgeçme.Sevgiler.Dolunay

    YanıtlaSil
  3. Sedo kız :) bir önceki postumda yazmıştım özellikle ilk katlarda dedim ben bi yerde hata yaptım ama nerde? çünkü fırça izleri felaketti ama boyadıkça kapandı. boyayı mat beyaz almıştım boyadım boyadım baktım kireç gibi bir tepsi oldu bi de sanki çok uzmanmışım gibi öyle peçeteler almışım ki güzel diye tabiki onları kesip yapıştırmaya cesaret edemedim. Sonra bu beyazlığa bir çözüm bulmalı dedim ama evde renk yok ki benim ilk boyalarım bunlar bir beyaz boya, bir peçete tutkalı, bir vernik ve iki fırça ile giriştim işe.. sonra napıyım napıyım evde pembe ojem vardı onu asetonla açtım yanlarındaki hasır kısma ve arka zemine bir kat onu sürdüdüm komple. Peçeteyi yapıştırdığım için iç kısma sürmeye cesaret edemedim. sonra da beyaz boyayı biraz daha sulandırarak ojenin üzerinden sürdüm. Kuruyunca alttan hafif pembeliği kustu yani istediğim sonucu elde ettim:) Böyle yani ilk deneme maceram bir daha ne zaman fırsat yaratır da yaparım bilemiyorum ama inanılmaz keyif aldım. beğenmene sevindim :)

    YanıtlaSil
  4. Dolunay teşekkür ederim:)Acaba diyorum bir de sepetler var evde onlara el mi atmalı :) ben bir Balıkesir' e gidip geliyim de diyeceğim ama sonra da Katar hazırlıkları bakalım deliliğime gelirse yine gece 2 lere kadar oturur birşeyler daha yaparım belki :) sevgiler..

    YanıtlaSil
  5. Güzel görünüyor , uydurmasyon gibi durmuyor bence..
    Çok şirin olmuş hatta, ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  6. Burcu günaydın,
    Bazı markaların beyaz boyaları kireç gibi oluyor.Fırça izlerini daha fazla gösterir ve pütür pütür olur.Pürüzsüz görünüm için en iyisi Ece Aymer'in Atölye Beyaz'da sattığı bir boyadır.Bunlar olmazsa Folk art veya Cadence marka kullan.Daha olmadı Marshal'ın su bazlı akrilik silikonlu boyasını kullan.Daha iyi sonuç alırsın.
    Sepet boyamak için sprey boya ve sprey vernik kullanabilirsin.Akçalı marka iyidir.Sevgiler Dolunay

    YanıtlaSil
  7. Bayıldımmm!!!! Sakın yarım bırakmayın.

    YanıtlaSil
  8. içimizdeki karnaval teşekkür ederim.. uydurmasyon kısmı evdeki ojeyi asetonla açıp tepsiyi renklendirme çabama istinadendi ama işe yaradı :)

    YanıtlaSil
  9. Dolunay evet aslında belki de parlak beyaz almalıydım bakalım yapa yapa öğrenicem ben de.. Ece hanımdan ürün almaya fırsatım olmadı diyorum ya çok dar bir zamanda sırf kafama koyduğum için yapmadan gitmemek için denedim bu ilk çalışmayı:) Cadence kullandım ben de ama sulandırarak yaptım acaba sulandırmadan mı boyamak gerekiyordu?

    YanıtlaSil
  10. Begonvilli ev :) beğenmene sevindim gerçekten olumlu yorumlarınız beni şevklendirdi :)

    YanıtlaSil
  11. didemcim teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil