Bu Blogda Ara

1 Eylül 2011 Perşembe

Zaman & kutlama & tebrik

zaman su gibi akıp geçiyor.. Balıkesir' e geleli 10 gün oldu internete girişim sayılı :( bir yanım halimden memnun bir yanım eksik gidiyor sanki.. Masal üst dişlerini çıkarmaya başladı o yüzden olsa gerek biraz mızmız, biraz nazlı.. Gün içinde bütün enerjimi alıyor uyuduğu zaman öncelik zorunlu yapılacak işlerde sonra annemle sohbetle geçti.. Bugün fırsat buldum önce size bir merhaba demek sonra da sizin paylaşımlarınızı okumak istedim bakalım artık ne kadar uykusuzluğa dayanırsam :)


En azından gece 12 olmadan herkesin Bayramı kutlu olsun.. Allah hepimize tekrarnı nasip etsin diyorum :))


vee tebriğim de Balıkesir belediyesine gidiyor..Aşağıdaki uygulama çok hoşuma gitti umarım sizlerin yaşadığı yerlerde de vardır. Ben İstanbul' da hiç görmedim..

Herkese sevgiler..


4 yorum:

  1. Merhaba, Masal'a da diş çıkarmada kolaylıklar dileyelim. Sağlıkla büyüsün bebecik.

    Burada belediye bazı yerlere üstten basınca temiz su dolduran daha kompleks sistemler koydu. Hayvanseverler boş görünce basıveriyor. Yine de asıl halk duyarlı olmalı bu konularda. Bazı esnaflar dükkanlarının önüne su kapları koymuşlar. Önce çok sevindim ama gördüm ki, günler geçiyor, o su yosun tutuyor, rengi ve kokusu iğrenç hale geliyor ama tazelenmiyor. Madem bir iyilik yapıyorsunuz, arada bir o suları tazeleyin, değil mi?

    YanıtlaSil
  2. Bayramını kutluyorum

    Balıkesır beledıyesıne de burdan kocaman bı alkıs

    ve sevgıler

    YanıtlaSil
  3. Selam bloğunuzu açınca karşıma çıkan kırmızı pancurlu temanıza bayıldım..kızınızın dişi çıkıyor sanırım..Allah kolaylık,size de sabır versin:)sevgiyle kalın..

    YanıtlaSil
  4. Geçmiş bayramınız kutlu olsun :)

    YanıtlaSil