Bu Blogda Ara

16 Aralık 2011 Cuma

ne yapiyorum ya da yapmaya calisiyorum :)

aradan gecen zamani anlatacaktim aslinda once ama aslina bakarsaniz en cok anlatmak istedigim sey masalin dogumgunuydu..onunla ilgili fotograflari da arsivden bir turlu bulamadim henuz..

Sevgili Sedo kiz demis ki yapmaya calistiklarini anlatmak icin bekleme simdiden goster bize de bilelim :)

Burda zaman simdilik hizli geciyor.. Masalin ihtiyaclari, evin yapilmasi gerekenler, yemek vs derken gece 1 den once oturmak nasip olmuyor.. Masal uyudugunda ilk onceligim evle ilgili yapilacak birseyler var mi yok mu onlari ele aliyorum sonrasinda internete girip biraz geziniyorum sizleri okuyorum.. Eger sansim yaver gider ve hala uyuyor olursa da asagida basladigim kanavice ile ugrasiyorum.. Sanirim ben de hicbir isi olmadan bosbos oturup duramayanlardanim :)


Bugunun mutfaginda alakasiz belki ama dereotlu enfes bir pogaca var resmini cekiyim size tarifini yazarim cunku hem cok pratik hem de cok lezzetli.. Aksam yemeginde de kapuska var esim hayatinda ilk defa yiyecekmis bakalim begenecek mi? :)) hos baska alternatifi de yok ac kalmak istemiyorsa :)

Kanavice modelimi dergiden bakarak yapiyorum.. Hat sanaati ne guzel degil mi? Masallah yaziyormus icinde.. O zaman bu masallah da tum eli bos durmadan guzel seyler ureten insanlara gitsin :)



4 yorum:

  1. Çok güzel ve zor bir çalışmaya başlamışsın asıl sana maşallah.
    Ne güzel oldu paylaşman, hem sesini duyduk hem de zaman içinde nasıl ilerlediğini görürüz, kısmetse bitmiş halinide...:)
    Günler oldukça hızlı geçiyor anlaşılan, peki alışabildiniz mi? Nasıl oralar ?
    Selamlar, sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. Sedocum cok tesekkur ederim..nerden nasil baslayacagimi bilemedigim bir zamanda vesile olup tekrar yazmaya paylasmaya tesvikin ve de iyi dileklerin icin..insallah bitiririm de paylasirim..acaba ipi cok mu geriyorum yapisimla ilgili bir problem var mi sence?

    gunler oldukca hizli geciyor ama esimle birlikte olmaktan son derece mutluyum her nekadar sevdigim diger insanlari turkiyede birakip buralara gelmis olmanin buruklugu da olsa kizimin dogumundan 40 gun sonra baslayan ve 1 sene suren hasretimiz sona erdi cok sukur.. Kizimin babasi ile buyumesi benim icin herseyden onemliydi ve bu dusunce cercevesinde isimden ayrildim kariyerimi biraktim ve dustum gurbete.. Allah utandirmasin yuzumuzu insalllah :)

    Buralara alistim sayilirim bazi seyleri insan garipsiyor, yadirgiyor ama sanirim zamanla onlar da normal gelecek.. Para sikintisi olmayan gelisime cok acik bir yer.. arazi bol para da cok olunca adamlar ev degil resmen satolar yapmislar.. icine girip misafir oldugum birkac ev ise gercekten cok luks dosenmisti.. Haremlik selamlik oturmak disinda evler guzel :) Ben acaba diyorum bu olayi enazindan iletisimde oldugumuz insanlar icinde degistirebilirmiyim :)

    ingilizce pratigim de biraz daha guclenirse daha da rahatlayacagim sanirim kulllanmaya kullanmaya kelime dagarcigim odukca zayiflamis.

    diyorum ya zaman..

    sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Allah yardımcınız olsun, herşeyi, herkesi oluruna bırakmak lazım sanırım, olmayınca kendini yormuş ve üzmüş oluyorsun ama sen yinede değişimde ısrar et :))
    Aslında işlemen düzgün görünüyor ama kasnak kullanmıyorsun gibime geldi, eğer öyleyse evet ip sıkar.
    syilmaz6275@hotmail.com mail adresim aklına takılan bir şey olursa yazarsın.
    Tekrar sevgiler selamlar, geç oldu ama pıtırcıkın doğumgünüsünüde kutlarım, hep gülsün yüzleri, acı, üzüntü uğramasın yanlarına.

    YanıtlaSil
  4. Tesekkur ederim canim..insallah butun pitirciklarin gulsun yuzleri :) Kanavice de kasnak kullanmiyorum evet biraz daha esnek yapmaya basladim bakalim daha dolgun durdu sanki insallah guzel olur bitince..Sevgiler..

    YanıtlaSil